Sobre el blog

Benvinguts a “Remendant les peces“, el bloc dedicat a la història de la pesca, els pescadors i el peix a Catalunya. Aquest pretén ser un espai de divulgació de la recerca del seu autor i de la gent amb la que col·labora amb l’objectiu de sumar en l’armadura, en la construcció, d’aquesta gran xarxa que representa el coneixement de la vida, el treball i el context en què van viure els pescadors del nostre litoral.

És també – per què no? – un espai d’anècdotes divertides, curioses o sorprenents relacionades amb la història marítima de Catalunya recollides durant els anys de recerca en arxius i biblioteques.

Sóc Alfons Garrido, nascut a Girona el 1978, Doctor en Història per la Universitat de Girona i diplomat en Informació i Documentació a la Universitat de Vic. Actualment sóc documentalista a Documare: Centre de Documentació de la Pesca i el Mar. La recerca la realitza en el marc de la Càtedra d’Estudis Marítims i del Grup d’Estudis Socials de la Pesca Marítima. Des dels meus inicis en el camp de la recerca, m’he especialitzat en història de la gestió de la pesca marítima a Catalunya. També desenvolupo treballs en el camp del patrimoni marítim, especialment documental i gastronòmic.

2 Comments

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s